Optagelse

At synge i Vocal Line, ét af Danmarks bedste kor, er en udfordring på mange niveauer. Fordi vi konstant arbejder med nye udtryk og spændende arrangementer, kræver vi en seriøs indstilling, et stort engagement og stor musikalitet. Du skal have evnerne til at lytte dig ind i klangen i din stemmegruppe og i koret. Hver enkelt sanger er vigtig, men korets lyd er det primære.

Vi øver normalt 3 timer ugentligt og synger ca. 25 koncerter på årsbasis, heraf godt en fjerdedel i udlandet. Vi forventer, at du prioriterer såvel øvning som koncerter højt, også selvom der måtte dukke andre spændende tilbud op, og vi forventer i forlængelse heraf, at du er indforstået med at en del af vores koncertvirksomhed finder sted i weekender og ferier. Herudover forventer vi, at du afsætter tid til indstudering og øvning derhjemme – det er ikke nok at møde op til korprøverne.

Har du tiden, viljen og evnerne? Har du det, der skal til? Så skriv dig på ventelisten, og vi kontakter dig, når der bliver en plads ledig i koret. Du modtager en automatisk genereret mail som bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Hvis dette ikke er tilfældet bedes du kontakte optagelsesansvarlig Anne Mette Uhre Johansen.

Skriv dig på ventelisten1. sopran
1. tenor
1. alt
1. bas
2. sopran
2. tenor
2. alt
2. bas
Presse | Booking| Optagelse|