Shop

Her kan du  købe Vocal Lines musik - både som download og på CD.

Download

Følg de nedenstående links og få direkte adgang til download af Vocal Lines musik.

itunes-logo2.png

CD-salg

Du kan købe CD´er direkte hos Vocal Line. De nedenstående priser inkluderer både moms og forsendelse. Udfyld nedenstående formular og modtag de ønskede cd'er samt et girokort med posten.


NY CD: It´s Coming On Christmas: 150,-

Precious Things: 120,-
Beauty In The Breakdown: 120,-
Vocal Stories: 120,-
Emotional Landscapes: 120,-
Dream Rhymes: 120,-
Step by Step: 120,-

BUNDLE RABAT: Køb 3 forskellige Vocal Line plader for bare 300 kr. inkl. forsendelse.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før du har dine cd'er. Har du spørgsmål omkring køb og forsendelse af cd'er, så kontakt Vocal Lines cd-koordinator Christian Svane.

CD-bestilling


*

*

*

*

*

Antal CD

Diskografi

  • 2016 It´s Coming On Christmas 
     
  • 2013 Precious Things
  • 2010 Beauty in the Breakdown
  • 2006 Vocal Stories
  • 2003 Emotional Landscapes
  • 1999 Dream Rhymes
  • 1996 Step by Step
Presse | Booking| Optagelse|